Lsltn (staat voor loslaten)

Lsltn (staat voor loslaten) – een ‘losse’ eigen productie


Wat:
luchtige diepgang, praktische ideeën, voor ruimte in een vol leven – een eigen project van Hoofruimte. Stof tot nadenken om mensen met zichzelf en anderen in gesprek te brengen.

Hoe: het begon met een idee, dat werd een website, daarna kwamen gadgets zoals het Thing Not To Do-notitieboekje, het Zeg maar dagboek, ansichtkaarten, een weekagenda, en is Lsltn op een leuke manier uit de hand gelopen.

Boeken: Loslaten, Loswerken en Losleven, (samen met co-auteur Ingeborg Deana) verschenen bij A.W. Bruna Uitgevers. Van het boek Loslaten (5 keer herdrukt) zijn al zo’n 12.000 exemplaren verkocht. Eind 2016 verscheen ‘Losser werken’ (uitgave in eigen beheer).

Lezingen/workshops: bij onder meer Happinez Festival, Durf te vragen, Fris in je Hoofd, Maand van de Spiritualiteit en festival Hongerige Wolf en diverse organisaties (overheid, zorg, onderwijs).

Website: www.lsltn.nl

Interesse? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop/lezing voor je organisatie of als bijdrage aan een event? Stuur me gerust een mail.