Losser werken

Het begon met het idee om het boek Loswerken (uit 2012)  te herzien. Even. Tussen de bedrijven door. Dat werd een grondige herziening en dus een flinke klus. Maar dan heb je ook wat. Actueel, compact en nog losser: ‘Losser werken’.

losser-werken-voorzijde

Veeleisend voor jezelf. Veel verwachtingen van anderen. Je moet van alles, maar de vraag is: moet dat echt? En van wie moet dat dan? Dit boek geeft je stof tot nadenken. Het staat vol met vragen. Moet ik de lat hoog leggen? Moet ik het doen zoals het hoort? Moet ik weten waar ik aan toe ben? Moet ik eerst mijn mail doen en dan mijn werk? Moet ik weten waar ik over vijf jaar sta? Moet ik minder moeten? Sta een moment stil en speel in gedachten met de vragen. Op welke manier zet je jezelf vast? En waar kan het losser?

Een van mijn favoriete hoofdstukken vind je op LinkedIn:  ‘Moet ik die veranderplannen nog serieus nemen’

Interesse? Losser werken (16,95 incl 6% BTW, 128 pagina’s) is te bestellen bij alle boekhandels (ook online) of via lsltn.nl. Interesse in het boek ‘Losser werken’ als cadeau voor relaties? Een gesigneerd boek als relatiegeschenk – eventueel in combinatie met een korte voordracht of workshop? Stuur me gerust een mail om naar de mogelijkheden te informeren.

losser-werken-achterzijde

 

De inhoudsopgave:

losser-werken-inhoud-1

losser-werken-inhoud-2